Psykotraumatologi

Traumer sætter sig i det motoriske (hjernerystelse, brud, slag), neurologiske (forstyrrelser i hjernen), det endokrine (hormonelle) og psykiske.  Et traume er en uventet hændelse, der fryser/låser kroppen fast i en tilstand, den ikke kan komme ud af igen. Denne tilstand er udenfor det intellektuelle og kan ikke helbredes gennem intellektet. Gennem en kropslig tilgang kan traumer transformeres til styrke. Denne tilgang opnår vi gennem øret (Dynamic Ear-aucupuncture supported Trauma regulation DESTaR), Myoreflexterapi og Posturologi. 

Sagt på en anden måde så er traumebehandling ikke en terapi - det er en lindring og forløsning af de kropslige reaktioner, som traumer og stress har efterladt. Vi taler kortvarigt sammen om traumet eller stressen - men udelukkende med det formål at mærke hvad mindet om det gør i dig. Det er den kropsfornemmelse vi arbejder ud fra sammen, vi skal sammen finde der hen på din tidslinje hvor dit nervesystem har registreret det. Mit arbejds redskab er udviddet øreakupunktur med brug af lys - på punkter på øret samt farvede briller som sender forskellige frekvenser til hjernen.

Da traumer og stressende oplevelser har det med at sætte sig i kroppen - også selvom man har været i terapi eller synes man mentalt ikke er påvirket af situationen længere, så kan kroppen huske traumatiske oplevelser som kommer til udtryk på forskellig vis ,- eksempelvis smerter forskellige steder på kroppen kan være låste oplevelser. Jeg kan behandle smerter med akupunktur, men hvis det er et uforløst traume, der er årsag så vil behandlingen først tage effekt, når traumet er forløst.

                                                         Forløsningen bliver din fremtidige frihed.